3 septembrie 2010

Tracklist Request 629 01/09/2010


Cea mai tare emisiune dance, Request 629, implineste astazi, 1 septembrie, 5 anisori.

"In prima zi de Request 629 aveam mari emotii. E prima data cand faceam o emisiune in doi pe "national". Ma gandeam daca o sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu Andi, daca o sa ne intelegem. In plus, era un format nou, a fost prima emisiune de radio mixata live de un DJ. Chiar daca Andi nu mai facuse animatie pe radio pana atunci, s-a descurcat foarte bine! Si iata-ne acum, dupa 5 ani, in aceeasi formula la aceeasi emisiune. Colaborarea cu Andi a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o!", marturiseste Liviu Hodor.

"Tin minte ca in 2005, atunci cand am inceput emisiunea, difuzam foarte multa muzica dance straina. Inca nu incepuse nebunia cu muzica dance romaneasca. Dadeam piese de la cunoscuti ca David Guetta, Axwell, Paul Van Dyk sau Tiesto, la piese no name, dar care au rupt cluburile dupa aceea: Rachel Starr - Till there was you, Ricky L - Born again, Africanism All Stars - Summer moon etc", continua DJ-ul Vibe FM.

"In prima zi am avut mai putine emotii decat in cea de-a doua, si-a treia, si-a patra zi. Si asta pentru ca era prima emisiune de radio cu un DJ care chiar mixeaza live la o ora foarte accesibila pentru publicul larg. In plus, nu mai facusem animatie pe radio, doar productie de radio. Am stiut de la bun inceput ca voi forma o echipa extraordinara alturi de Liviu Hodor.

Muzica era aleasa pe spranceana, ca si acum. Pe langa asta, am venit cu o deschidere si un interes fata de noii artisti si fata de noi concepte, pe langa mixurile live ale artistilor romani si straini (consacrati sau nu) care au ajuns in direct pe radio prin intermediul emisiunii noastre. Atunci nu prea existau artisti romani care sa produca muzica dance. Acum se poate observa un mare progres. Multumesc tuturor ascultatorilor pentru urari si vibe-uri pozitive!", spune DJ Andi.

In cei 5 ani de emisie, Liviu Hodor si DJ Andi au creat curente muzicale si au adus muzica de club pe radiourile de mainstream.

"Inna, David Deejay sau Edward Maya s-au auzit pentru prima oara la Request 629. Acum sunt artisti de care a auzit o lume intreaga si ne mandrim ca noi am fost primii care au avut incredere in ei", spun cei doi de la DJi Request 629.

De acum 5 ani si pana azi, prin studioul Request 629 au trecut nume ca: John Digweed, Above & Beyond, Adam Freeland, Steve Lawler, Sander Kleinenberg, Marco V, Sven Vath, James Zabiela, Phats & Small, Hernan Cattaneo, Swedish House Mafia, Alex Gaudino, Andy Moor, Sasha, Ferry Corsten, Marco Carola sau Pedro Cazanova.

Din artistii lansati de Request 629 din Romania amintim: Inna, David Deejay, Morris, Play & Win, Edward Maya, Deepside Deejays, Neylini, Mossano, Sunrise Inc, Deepcentral, Narcotic Sound si mult, multi altii.

Primul playlist de la Request 629 :

Ora 1:

1. Hard-Fi - Hard to Beat Axwell Remix
2. Rachael Starr - Till There Was You = John Creamer & Stephane K Remix =
3. Funky Green Dogs - Reach 4 Me (Shik Stylko Remix)
4. Paul Van Dyk Feat Wayne Jackso - The Other Side (Deep Dish Othe)
5. Africanism All Stars - Summer Moon F*** Me I'm Famous
6. Didier Sinclair - Heavenly
7. Axwell Feat. Steve Edwards - Watch The Sunrise (Vocal Dub)
8. HACK-EVERYWHERE

Ora 2:

1. Kraak & Smaak - Money In The Bag (Sharam Jey Remix)
2. FAVRETTO - YES U R
3. sessomatto - i need somebody (tom novy rmx)
4. Depeche Mode - Precious (Full Vocal Mix)
5. New Order feat Ana Matronic - Jetstream Tom Neville Remix)
6. Air Biscuit - Lately (Lord Baggins Mix)
7. Tony Senghore - Peace Sebastian Ingrosso Remi
8. The Drill - The Drill (Original)


Ora 3:

1. Azzido Da Bass feat Digitalism - Strobelightz (Disko Blitzer Mix)
2. Gorillaz - Feel Good Inc (Stanton Warrior)
3. Phunk Nouveaux Feat Neele Tern - Whatever (Azzido Da Bass Mix)
4. Tom Real Vs The Rogue Element - Just Bash Out
5. James Zabiela - Robophobia )
6. Dj Rob Terry Feat. The Fresh J - Crush My Bit (Fresh Juice M
7. Dario Nunez & David Vio - Track 2
8. Ethan - In My Heart [Selenluft Rmx]